Ödüllü Hilti İnovasyonları

Schaan (FL), 5 Mayıs 2021 - Hilti Jaibot birçok iF ve Red Dot ödülü aldı. Geçen yıl piyasaya sürülen Jaibot, getirdiği inovasyon ve tasarım kalitesi için ödüllendirildi ve aynı zamanda "En İyilerin En İyisi" unvanına layık görüldü.

Jaibot, ürün tasarımı kategorisinde en değerli ödül olan "Red Dot: Best of the Best" i aldı ve uluslararası jüri tarafından çığır açan bir tasarım olarak tescillendi. Ayrıca bu ödüle ek olarak ağ bağlantılı ve dijital ürünleri akıllı özellikleri göz önüne alarak değerlendirme yapılan "Akıllı Ürünler" kategorisinde Jaibot kategoriye özel bir ödüle daha layık görüldü. IF yarışmasında jürideki tasarım uzmanları da bu yeniliği getiren Jaibot'a beğenilerini ödül aracılığıyla sundular.

Her iki ürün, tasarım yarışmasının jürilerinin öncelikli kriterleri olan tasarım, ergonomi, yenilik derecesi, ürün kalitesi ve işlevsellik konularında değerlendirildi. iF ve Red Dot yarışmaları bir dizi diğer Hilti yeniliğine de kalite damgası verdi: sabitleme konumlarını belirlemeyi ve uygulamayı daha kolay ve daha hızlı hale getiren PMD 200; özellikle ulaşılması zor yerlerde çalışmak için uygun olan kompakt SF 4-A22 akülü vidalama makinesi. Her iki yarışmada da ağır işler için tasarlanmış güçlü performansa sahip TE 500-AVR kırıcı ve TE 70-ATC / AVR darbeli matkap onurlandırıldı. Bir iF jüri ödülü, yalnızca toz toplamayı değil, aynı zamanda sondaj çamurunun giderilmesini de sağlayan VC 20M-X ve VC 40M-X üniversal elektrikli süpürgeler grubuna verildi.

Hilti, Avrupa'nın ilk 100 patent başvurusu arasında

Ürün tasarımı ödülleri, Hilti'nin yenilikçi gücünün tek kanıtı değildir. Şirket, Avrupa Patent Ofisi'nin güncel listesinde bir kez daha ilk 100 patent başvurusu arasında yer aldı. Hilti 2020 yılında 287 patent başvurusunda bulundu ve bir kez daha en iyi teknoloji şirketleri arasında yer aldı. Bu durum, şirketin yenilikçi kapasitesi ve yeterliliğinin bir başka kanıtıdır. Geçen yıl, Hilti Grup 74 yeni ürün ve hizmet piyasaya sürdü. COVID-19 salgınına ve bunun sonucunda satışlardaki düşüşe rağmen stratejik girişimlere yatırım yapmaya devam etti. Araştırma ve geliştirme harcamaları, 2020'de satışların yüzde 6,7'sini temsil eden 358 milyon CHF'e ulaştı.

Please enter alternative text here (optional)