Fıeldwıre, lider şantiye yönetim platformunu kurmak için Hıltı'ye katıldı

fieldwire & hilti

Schaan (FL), 16 Kasım 2021 – Hilti Group, San Francisco merkezli bir inşaat teknolojisi şirketi olan Fieldwire'ı yaklaşık 300 milyon $ karşılığında satın almak için bir anlaşma imzaladı. Stratejik satın alma, müteahhitlerde ve şantiyelerde üretkenliği artırmaya yardımcı olmak için Fieldwire'ın sınıfının en iyisi ürünü ile Hilti'nin küresel markasını ve pazar erişimini bir araya getirecek.

Fieldwire, dünya çapında bir milyondan fazla şantiyeye güç sağlayan şantiye yönetimi için lider bir platform sağlar. 2013 yılında kurulan Fieldwire, Kuzey Amerika'da güçlü bir varlık oluşturdu ve müşterilerin saha üretkenliğini artırmasını sağlayan pazara özel özellikler geliştirirken uluslararası olarak Avrupa ve Asya Pasifik'e genişlemeyi başardı. San Francisco merkezli şirket, güvenilir, kullanımı kolay, çok çeşitli özelliklere sahip ve aynı zamanda cihazdan bağımsız bir yazılım çözümü sunarak binlerce müşteriye iş sahalarını dijital olarak daha iyi yönetmeleri için destek veriyor. Hem genel hem de özel müteahhitler tarafından kullanılır ve üretkenliğe sahada ilk yaklaşımıyla bilinir.

"Fieldwire'ın satın alınması, Hilti'nin yazılım çözümleri aracılığıyla müşterilerimize üretkenlik sağlama yeteneğini hızlandıracak. Dijitalleşme inşaatta üretkenliğin önemli bir itici gücü haline geldiğinden, Hilti inşaat profesyonelleri için dijital çözümlere yatırım yapıyor. Bu satın alma, yazılım portföyümüzü güçlendirecek ve müşterilerimiz için lider dijitalleşme ortağı olma vizyonumuza doğru mantıklı bir adım olacaktır. İnşaat proje yönetimi yazılımında bir sonraki pazar liderini yaratmak için platforma yatırım yapmaya devam etmeyi amaçlıyoruz.” Hilti Group CEO'su Christoph Loos belirtti.

Hilti'nin desteğiyle Fieldwire ekibi, pazardaki inşaat profesyonelleri için tercih edilen dijital çözümü oluşturma çalışmalarını hızlandıracak. Tüm mevcut Fieldwire ekip üyeleri, iki kurucu Yves Frinault ve Javed Singha'nın devam eden liderliği altında Hilti Fieldwire'da kalmaya davet edilmekle kalmayacak, aynı zamanda ekibi önemli ölçüde büyütmek için ek çabalar sarf edilecek.

“İnşaat müteahhitlerinin ekiplerini güçlendirmelerine, saha üretkenliğini artırmalarına ve daha güçlü, daha karlı şirketler yaratmalarına yardımcı olmak için Fieldwire'ı başlattık. Hilti ile değerlerimizi gerçekten paylaşan ve aynı zamanda yeni ve mevcut pazarlardaki müşterilerimiz için ürün geliştirmemizi hızlandırmamıza olanak tanıyan bir ortak bulduk. Hilti Group'a katılmaktan heyecan duyuyoruz.” Fieldwire'ın Kurucu Ortağı ve CEO'su Yves Frinault belirtti.

Hilti, 2017'de Fieldwire'ın B Serisi finansman turunun bir parçasıydı. O zamandan beri, şirket hızla ölçeklenirken sürekli rehberlik sağladı. İlk yatırımcı olarak Hilti, Fieldwire ile zaten sağlam bir çalışma ilişkisine sahiptir ve şirketler artık dünya çapındaki inşaat şantiyelerini daha basit ve daha üretken hale getirmek için çabalayabilirler. Satın alma işleminin 2021'in 4. çeyreğinde tamamlanması bekleniyor ve düzenleyici onaylar da dahil olmak üzere standart kapanış koşullarına tabi.

Tek bakışta FIeldwIre

fieldwire & hilti