HILTI İsviçre ve Lihtenştayn'daki En İyi İş Yerleri Arasında Altıncı Sırada

Best workplaces

Schaan (FL) / Adliswil (CH), 11 Mayıs 2022 – Hilti, Great Place to Work (GPTW) tarafından İsviçre ve Lihtenştayn'da en iyi işveren olarak kabul edildi

Her iki Hilti kuruluşunun da gıpta edilen GPTW takdirini aldığı yedinci yıl. Sıralama, hem çalışanların hem de organizasyonun bakış açısını yakalar, birincisi nihai puanın üçte ikisini oluşturur. Kuruluş, temel performans göstergelerinin bir listesini (Kültür Özeti) rapor ederken ve GPTW tarafından yürütülen İK süreçleri ve önlemlerinin (Kültür Denetimi) bir değerlendirmesinden geçerken, çalışanlar bakış açılarını anonim bir anket (Güven Endeksi) aracılığıyla paylaşırlar. Kuruluşların en iyi işyerlerinden biri olarak tanınmak için en az yüzde 70'lik bir Güven Endeksi elde etmesi ve Kültür Denetimi kriterlerini karşılaması gerekir.

Hilti İnsan Kaynakları Başkanı Philip Janssen “Hilti Grup'unda, çalışma arkadaşlarımızın yüzde 91'i, şirketi çalışmak için harika bir yer olarak arkadaşlarına ve ailelerine şiddetle tavsiye ediyor. Bu, herhangi bir işverenin umabileceği en gerçek onaydır. Hilti'deki insan kaynakları topluluğu olarak bizler için, ilgili ve performans odaklı bir kültürü teşvik etme çabalarımızın iş arkadaşlarımız için görünür ve anlamlı olduğunu gösteriyor” dedi.

Best workplaces 2022

 

 

GPTW sıralamasında en üst sıralarda yer alan Hilti, takıma sağladığı çeşitli avantajlar nedeniyle Swibeco Avantaj Ödülü'nü aldı. Philip Janssen, “Genel merkezimizde, sağlıktan aile içi hizmetlere, danışmanlık hizmetlerine, spora, akıllı mobiliteye ve sigortaya kadar 25 girişle tüm çalışanlara açık bir fayda portalı uyguladık. Herkes her yıl aynı sayıda puan alır ve bu puanlar, salata barına benzer şekilde, ihtiyaçlarına en uygun faydaları satın almak için kullanılabilir. Faydalarımızın çoğu, Hilti'deki sürdürülebilirlik stratejimizin temel boyutları olan çalışan sağlığı ve yeşil hareketlilik ile ilgilidir," diye açıkladı.

GPTW, şirketleri altı kritere göre sıralıyor: çalışanlar ve liderlik arasındaki güven, sürdürülebilir değer yaratma, liderlik etkinliği, yaşanılan değerler, çalışanların yeniliğe katkıda bulunma bağlılığı ve motivasyonu ile tüm çalışanların potansiyellerini en üst düzeye çıkarma derecesi.

 

Hilti Grup, dünya çapındaki inşaat ve enerji sektörlerine teknolojik olarak lider ürünler, sistemler, yazılımlar ve hizmetler sunmaktadır. 120'den fazla ülkede yaklaşık 31.000 ekip üyesiyle şirket, doğrudan müşteri ilişkileri, kalite ve yeniliği temsil eder. Hilti, 2021'de yıllık yaklaşık 6 milyar CHF'lik satış gerçekleştirdi. Hilti Group'un genel merkezi, kurulduğu 1941 yılından bu yana Schaan, Lihtenştayn'da bulunuyor. süreklilik. Hilti Group'un stratejik yönelimi, özenli ve performans odaklı bir kültüre ve hevesli müşteriler yaratma ve daha iyi bir gelecek inşa etme hedeflerine dayanmaktadır. www.hilti.group

BU İÇERİĞİ PAYLAŞ