Hıltı, Jaıbot için Tüm Yeni Özellikleri Yayınladı

New features for the Hilti Jaibot

Schaan (FL), 15 Haziran, 2022 - Jaibot, dijital olarak planlanmış verilere dayalı görevleri yürüten, ankraj delikleri için yarı otonom, mobil bir delim robotudur. 2020 yılının sonlarında piyasaya sürülmesinden bu yana Jaibot, dünya çapında birçok inşaat projesinde konumlandırılarak MEP, tavan montajı ve genel müteahhitlerin üretkenliği artırmalarına, güvenliği sağlamalarına ve sabit, öngörülebilir performans sunmalarına yardımcı oldu. Hilti şimdi, üretkenliği daha da artıracak ve endüstride benimsenmeyi destekleyecek bir dizi yeni özelliğin piyasaya sürüldüğünü duyuruyor.

Metal tavanlarında ve beton duvarlarda otonom delim

Jaibot, karmaşık tavan tiplerini desteklemek için oluklu sac metal yapılarının kurulu profillerini tanımlayabilir ve haritalayabilir, dijital planlarla hizalayabilir ve planlanan deliklerini önceden tanımlanmış kurulum bölgelerine otomatik olarak uyarlayabilir. Jaibot, mevcut kurulumlar veya yapısal elemanlar gibi engellerden kaçınmak için bu nesneleri algılayabilir ve çalışma alanını ve kol hareketlerini buna göre ayarlayabilir. Buna ek olarak, Jaibot artık 0,9 ile 4,8 metre arasındaki yüksekliklerde dikey beton duvarlarda delikler açabiliyor ve işaretleyebiliyor. Geçmişte olduğu gibi, Jaibot delim görevlerini otomatik olarak yürütürken, sezgisel kullanıcı arayüzü operatörün optimum yerleştirme ve kontrol sağlamasına olanak tanır.

New releases of new features for the Hilti Jaibot

Tamamen yeni verimlilik artırma paketi

Hilti ayrıca güvenliği artırmak, kullanımı basitleştirmek ve doğruluğu artırmak için bir dizi özellik sunuyor. Çalışanlara toza karşı daha fazla koruma sağlamak için Jaibot'un vakum sistemi %30 daha yüksek toz giderme performansı sağlayacak şekilde yükseltilebilir. Yeni bir sensör sisteminin entegrasyonu, delik delme derinliği doğruluğunu ve mesafe ölçümünü iyileştirir. Hilti bulut uygulamasında müşteriler, artırılmış arka plan bilgilerine, gelişmiş kullanıcı yönetimine ve bir delme yolu ve plan yürütmesi oluşturmak için çapa göre filtrelemeye ve ayrıca Field-to-BIM gibi özelliklerle gelişmiş raporlamaya olanak tanıyan yeni 2D yapısal zemin veya kurulum planı yükleme seçeneklerinden yararlanır. Potansiyel saha yeniden çalışması için verileri dışa aktarma ve 2D plan yazdırma seçeneği de mevcuttur.

Jaibot Ürün Müdürü Julia Zanona, "Jaibot'u ilk duyurduğumuzda, müşterilere şantiyedeki görevleri başarıyla otomatikleştirmek için neye ihtiyaç duyduğunu dinleyeceğimize ve öğreneceğimize söz verdik" diyor. "Yeni özelliklerin Jaibot müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşıladığından eminiz ve otomasyon yoluyla çalışan üretkenliğini sürekli olarak artırmaya kararlı olduğumuzun açık bir işareti."

Yeni özellikler 2022'nin ortalarından itibaren kullanıma sunulacak.

Hilti Group, dünya çapındaki inşaat ve enerji sektörlerine teknolojik olarak lider ürünler, servisler, yazılımlar ve hizmetler sunmaktadır. 120'den fazla ülkede yaklaşık 31.000 ekip üyesiyle şirket, doğrudan müşteri ilişkileri, kalite ve yeniliği temsil eder. Hilti, 2020'de yıllık yaklaşık 6 milyar CHF'lik satış gerçekleştirdi. Hilti Group'un merkezi, kurulduğu 1941 yılından bu yana Schaan, Liechtenstein'da bulunuyor.  Hilti Group'un stratejik yönelimi, değer veren ve performans odaklı bir kültüre ve tutkuyla coşkulu müşteriler yaratma ve daha iyi bir gelecek inşa etme hedeflerine dayanmaktadır.

BU İÇERİĞİ PAYLAŞ