Image alt text (optional)

Makinelerle Birleştiğimizde

İnsan geliştirme inşaat sektörünü nasıl etkileyebilir?

Bilimkurgu filmleri, insan geliştirme kavramını siborglarla birleştirmeyi sever. Ancak gerçekte giyilebilir cihazlar daha güvenli ve üretken çalışmamıza yardımcı olan teknolojilerdir. Bütün hikayeyi öğrenmek ister misiniz? Aşağıdaki raporu indirerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

İnsan geliştirme nedir?

Tanım: Bir kullanıcının yetenek ve kapasitesini artıran giyilebilir cihazlar

İnşaat sektöründe teknoloji, işçilerin yerini almaya değil, onları tamamlamaya çalışır. Aslında, şantiyeleri daha güvenli hale getirmeye, vasıflı işgücü eksikliklerini gidermeye ve üretkenliği artırmaya yardımcı olabilir.

İnşaat sektöründe insan geliştirmeye ihtiyacımız var mı?

498,000 İŞÇİ

2018-2019 yıllarında
kas-iskelet yaralanması bildirdi

41 %

kas-iskelet yaralanmalarının
üst ekstremite ve boyunla ilgilidir

8.9 milyon

iş günü kaybedilmiştir
2019-20'de işle ilgili kas-iskelet yaralanmaları sonucunda

63 %

tüm insanların
geliştirme teknolojilerini kullanmayı düşünmektedir

Baş üstü çalışmanın neden olduğu kas-iskelet sistemi yaralanmaları, iş verimliliği ve çalışan refahı üzerinde derin bir etkiye sahiptir.

 

Küresel insan geliştirme pazarının 2027 yılına kadar 22.4 milyar dolara ulaşacağı tahmin edilirken, birçok endüstri halihazırda uygulamaları için insan geliştirme teknolojilerini geliştiriyor.

İnşaat sektöründe insan geliştirme teknolojilerinin arkasında bir ivme var ve bu teknolojiler işleri daha güvenli hale getiriyor.

Yorgunluğu ve üretkenliği ele almak

Giyilebilir dış iskeletler stresi azaltarak çalışanları nasıl iyileştirebilir?

Giyilebilir dış iskeletler yardımcı torklar ve/veya yapısal destek yoluyla kullanıcılara fiziksel destek sağlayan giyilebilir sistemlerdir. Çalışma alnında neredeyse hiçbir değişiklik gerekli değildir.

Giyilebilen dış iskeletler size nasıl yardımcı olabilir?

Giyilebilen dış iskeletler, kaslar ve eklemler üzerindeki yükleri azaltmaya ve işçilerin ağrılarını azaltmaya yardımcı olur.

Giyilebilen dış iskeletler, çalışanların daha az yorgun hissetmelerini sağlayarak işçi konforunu artırmaya yardımcı olur.

Giyilebilen dış iskeletler, çalışanların genel sağlıklarını iyileştirerek şirketlerin çalışanları daha uzun süre elinde tutmasına yardımcı olur.

Giyilebilir dış iskeletler, çalışanların refahını ve üretkenliğini artırarak operasyonları artırır.

Bizimle iletişime geçin

İnsan geliştirmeyi kucaklamak

Teknoloji, her yerde insanların yaşamlarını ve çalışmalarını iyileştirebilir

İnşaat şirketleri, çalışanların refahını ve üretkenlik zorluklarını etkileyen sağlık sorunları da dahil olmak üzere kas-iskelet sistemi yaralanmalarının neden olduğu sorunları ele alma fırsatına sahiptir. Şimdi kas-iskelet yaralanmalarına karşı harekete geçme ve çalışanlara destek verme zamanı.

Please enter Alternative Text here (optional)

Daha fazlasını öğrenm?

Dijitalleşme ve diğer teknolojiler, üretkenliği artırmanıza, işinizi optimize etmenize ve güvenliği artırmanıza yardımcı olabilir. Nasıl mı? Otomasyon, varlık yönetimi ve insan geliştirme gibi konuları içeren yeni raporlarımızı keşfederek öğrenin.

İnşaat sektörü hakkında daha fazla raporu indirin

Bizimle iletişime geçin

Sorularınız veya geri bildiriminiz mi var? İnşaat sektörünün geleceğini mi merak ediyorsunuz? Şantiye teknolojileri hakkında sohbet etmek ister misiniz? İşinizi optimize etmek mi istiyorsunuz? Hemen bizimle iletişime geçin.

BU İÇERİĞİ PAYLAŞ